Jul

Viser 1–12 af 17 resultater

Viser 1–12 af 17 resultater

Julesmykker

Hos Perle-Lai har vi et stort udvalg af søde og fine julesmykker, som du kan bruge til julefrokosten, juleaften eller igennem december for at sprede en hyggelig julestemning. Perlerne er håndlavede, så alle smykkerne er unikke. Du kan give dem som julegave, adventsgave eller til dig selv som ekstra forkælelse i denne hyggelige tid. 

Smykkerne findes i mange forskellige udformninger, for eksempel som: 

  • Engle 
  • Dyr 
  • Minions
  • Hjerter
  • Nisser

Derudover kan du også finde søde sæt med øreringe og halskæder, for et helt perfekt og fuldendt julelook.  Alle vores julesmykker kan desuden laves til brocher, så du kan bruge dem på alt dit yndlingstøj. Derudover kan de laves som en halskæde, så du kan mixe og matche dit helt eget julesmykkesæt. 

Du kan også se vores fine nøgleringe og juleophæng under diverse

Englesmykker

Vores engle er nogle af vores mest populære og elskede smykker. De er hver især unikke, og du kan både bruge dem som gave, eller som et sæt til dig selv. Englene er både perfekte til julemåneden, men kan bruges hele året rundt. Du kan give englesmykkerne den betydning du ønsker, og de fungerer perfekt som et minde om en du holder af. Det er en smuk og betænksom gave til en datter, en mor eller en veninde. Englesmykkerne findes i mange forskellige farver og du kan se dem alle sammen her, og læse mere om deres betydning. 

Søde juledyr

Hos Perle-Lai finder du også mange søde smykker med juledyr. Disse har alle en nissehue på, og er perfekte til personen der er vild med jul og julestemning, og som samtidig sætter stor pris på et personligt smykke. Disse julesmykker findes i mange forskellige farver og som mange forskellige dyr. Det kan for eksempel være et rensdyr, et får eller en kat, men også dyr som flodheste og pingviner. Mange af smykkerne har fine effekter i glasset og de er alle glansfulde, perfekt til julefesten!

Julesmykker som sæt 

Ønsker du et smykkesæt med både øreringe og en halskæde, kan vi også lave det. Det kan for eksempel være som en fin gave, eller et sæt til dig selv. Alle øreringe kan også laves som halskæder. Det kan for eksempel være et fint sæt med nisser, juletræer eller søde snemænd. 

Derudover kan smykkerne laves som brocher, så du kan sætte dem på en bluse, kjole eller jakke. Det er perfekt til dig som ønsker at sprede julestemning, uden at iføre sig en julesweater eller nissehue. 

Andre produkter 

Hos Perle-Lai har vi også mange andre smykker i glas. Alle smykkerne er håndlavede og unikke, så der er ikke to der er ens. Blandt andet laver vi mange forskellige askesmykker og ærindringssmykker. Disse er en god måde at huske et elsket kæledyr, og altid have dem tæt på dig. Derudover har vi mange fine studentersmykker, der laves i mange forskellige farver, så de passer til de forskellige huer. 

Alle smykker laves meget detaljerede, med lædersnøre og med sølv i høj kvalitet, så de kan være med dig hele livet.