Udgivet i Skriv en kommentar

Engle

Engle

Engle er bare noget helt særligt – vi forbinder dem ofte med

At engle er usynlige ledsagere, de er milde, kærlige og fyldt med positiv energi. De holder hånden over os, sender gode energier, giver håb for fremtiden, følger og beskytter os på vores vej.

Smukke smykker med engle

Elsker du engle eller kender du én som har brug for en engel, så er der et unikt og spændende udvalg her hos perle-Lai. Englene som både kaldes skytsengle og kærlighedsengle laves som halssmykke, øreringe, armbånd, nøgleringe og til at ligge i lommen.

Udvalget af engle er eget design og kan kun købes her. De pakkes altid ind i små fine gaveæsker lige til at gi’. En sød og kærlig gave som alle vil elske at modtage. Alle engle kan bestilles i sølv og forgyldt sølv. Når du laver en bestilling, kan du under bemærkninger skriv om smykket skal være i sølv eller forgyldt sølv.

Sortimentet udvides løbende, du kan også selv have indflydelse på hvordan netop din engel skal se ud. Kontakt mig endelig herom.

Som med alle de øvrige smykker, har du som kunde mulighed for at komme med særlige ønsker til netop dit smykke – smykkerne er ikke på lager, men laves efterhånden som de bliver bestilt – netop derfor har du som kunde mulighed for, at have indflydelse på din bestilling.

Engle med aske i fra kæledyr

Engle med aske i fra afdøde kæledyr er noget helt specielt – de var blandt mine første erindringssmykker med aske. Perle-Lai har design beskyttelse på disse, dvs. ingen andre må kopier disse og du har hermed en garanti på, de er helt unikke!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *