Engle smykker

Viser 1–12 af 179 resultater

Viser 1–12 af 179 resultater

Smykker med engle i glas

Engle er bare noget ganske særligt – vi forbinder dem ofte med en fredfyldt, beskyttende rolle. 

Mange mennesker ser engle som værende usynlige ledsagere, der følger os på vores vej gennem livet. De er milde, kærlige og fyldt med positiv energi, der spreder sig til dem, der bærer dem tæt. De holder hånden over os, sender gode energier, giver håb for fremtiden, følger og beskytter os. Det er også derfor, vi taler om skytsengle – De beskytter os og vil os det bedste. 

Giv en smuk gave

De smukke englesmykker er den perfekte gavidé til kvinder i alle aldre. Alle mine englesmykker kommer i både forgyldt sølv og sølv, så de passer ind i enhver smykkesamling. Selve glasset kommer ligeledes i en bred og imødekommende farvepalette. 

Kender du en i dit liv, der har brug for ekstra positiv energi og et skud kærlighed? Lad mine engle i glas tage sig af det. Hos Perle-Lai finder du altid et unikt og specialdesignet udvalg af engle, der hellere end gerne tager dine kæreste i deres hænder. 

I mit sortiment finder du både skyts- og kærlighedsengle. Du kan give en engel som dekorativt vedhæng i et halssmykke, som et sæt søde øreringe, som flot armbånd eller som en ornamental nøglering. I webshoppen finder du også sæt med nøgleringe, så du kan forære kærlige skytsengle til flere du holder af. Måske er det dine børn eller børnebørn, et sæt søde kollegaer eller andre mennesker i dit liv, der fortjener en glasengel. 

Jeg laver også skyts- og kærlighedsenglene alene, så din kære altid kan have en engel med i lommen, på skrivebordet, i bilen eller ved sengen. Englen er en kærlig påmindelse om din omsorg og modtagerens betydning for dig. 

Når du bestiller en engel hos Perle-Lai, sørger jeg altid for, at englen bliver sendt godt afsted til dig. Englene kommer altid i en elegant gaveæske, lige til at forære til en du holder af eller til at beundre selv. Du kan altid opbevare smykket i gaveæsken efterfølgende. 

Unikt design med personlighed 

Udvalget af engle er unikt til Perler-Lai og fås kun hos hos mig. Jeg er ligeledes registreret og godkendt af Ædelmetalkontrollen. Det betyder, at jeg har lov til at bruge navnestemplet LAI på mine englesmykker. Således er du altid sikker på, at din engel i glas er original. 

Hvis du har specielle ønsker til din engel, kan du skrive det under bemærkninger, når du bestiller hos mig. Her kan du ligeledes skrive, om dit englesmykke skal være i sølv eller i forgyldt sølv. 

Jeg udvider hele tiden sortimentet af englesmykker, så du kan også personliggøre dit smykke. Kontakt mig gerne; Så finder vi sammen en løsning og laver din ønske-engel. 

Det er muligt fordi jeg fremstiller mine smykker løbende og på bestilling. Således er du også sikker på, at dit design altid er unikt og du ikke render ind i naboen, der pludselig har helt det samme sæt engle-øreringe på til gadefesten eller fødselsdagen. 

Det er en service jeg er glad for at byde mine kunder, for det betyder, at smykket og de enkelte engle er lavet med personlighed. 

Giv dit kæledyr evigt liv

At miste et kæledyr er forfærdeligt, for vores kæledyr er en del af familien. 

Derfor er jeg også særligt stolt over mine smukke erindringssmykker, for de lader dig holde dine kære kæledyr tæt på livet, selvom de ikke er hos dig længere. Erindringssmykkerne med kæledyrsaske var blandt mine første smykker med engle. Jeg er stadigvæk utroligt glad for dem samt den glæde, det giver dem, der bærer de personlige smykker i deres hverdag. 

Derfor har jeg også designbeskyttelse på idéen, så ingen andre må fremstille de smukke engle. Det er din garanti for, at dit smykke og dermed dit minde er helt unikt. 

Du kan få foreviget en smule af din kæledyrs aske i en nøglering, et armbånd, en halskæde eller en ørering. Valget er dit. Erindringssmykkerne kommer i flere forskellige farvekombinationer og former, blandt andet engle og hjerter, så du kan personliggøre dit smykke præcist som det se rud i dine drømme.

Håndlavet med kærlighed og omtanke

Som glasperlemager sætter jeg al min lid til at producere et håndværk, der giver dig og dem du har kær glæde i mange år fremadrettet. Jeg designer og producerer selv alle mine engle-smykker og derfor betyder de også meget for mig. Smykkerne er unikke

 Et smykke er en kærlig påmindelse om omtanke, både fra mig til dig, men også fra dig til den, der er så heldig at modtage en af mine engle.