Askesmykker

Viser 1–12 af 35 resultater

Viser 1–12 af 35 resultater

Askesmykker 

Hos Perle-Lai tilbyder jeg også at lave helt specielle askesmykker, med asken fra dit kæledyr. Det er en smuk måde at mindes sit elskede kæledyr, og altid have det på sig. 

Man kan også kalde askesmykker for erindringssmykker. Erindringssmykker er smykker som fungerer som et minde for et kæledyr. Man laver også smykkerne med hår eller tænder fra din kat eller hund. Det er også muligt at bruge hestehår. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen en løsning til et smukt minde om dit elskede kæledyr. 

Hvad er et askesmykke?

Et askesmykke er et smykke med aske fra dit elskede kæledyr. Inde i glasperlen kan du se aske fra kæledyret, og derved have det med dig overalt. Hos Perle-Lai har jeg specialiseret mig i at lave smykket, og behandler det med den dybeste respekt, både for dig og dit kæledyr. Jeg ønsker at skabe et smukt minde, enten i et armbånd, en halskæde eller noget helt tredje. 

Sammen med det færdige askesmykke, sendes en helt gratis, hvid engel med et rødt hjerte og noget af asken indeni. Du kan hænge englen i en kæde, eller måske have den liggende på natbordet. Du kan se et billede af den smukke kærlighedsengel under de forskellige produkter.

Askesmykket – en hyldest til dine kæledyr

Ønsker du at hylde dit kæledyr på en smuk og unik måde, og vide at du altid har det i nærheden? Vi laver askesmykker fra kat og askesmykker fra hund, og det er også muligt at lave smykkerne fra andre kæledyr. Du kan også lave et smykke med dit kæledyrs tænder, eller hvis du blot ønsker altid at have dit levende kæledyr med dig, fremstiller vi også smykker med hår og pels. 

Hvad kan smykket indeholde?

Nedenfor kan du læse mere om hvad smykket kan indeholde. Hvis du har spørgsmål omkring dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os. 

Asker

Først og fremmest er vi specialiseret i at lave smykker med aske i. Vi sørger for at glasset er smukt og klart, så asken træder smukt frem. Der skal ikke bruges særlig meget aske, og du kan nøjes med at sende en enkelt teske af din hunds, kats eller andet kæledyrs aske. Asken bruges også i den gratis kærlighedsengel, som vi sender med din ordre. Perfekt til at hænge i nøglebundtet. 

Når dit kæledyr er gået bort, kan du vælge at kremere det, så du altid kan have askerne tilbage som et minde. Askerne modtager du som regel i en æske eller en krukke. 

Hår

Hvis du ønsker et smykke med hår, behøver det ikke kun være fra dit kæledyr. Vi kan også lave et smukt og mindeværdigt erindringssmykke med hår fra dit barn eller en anden person som du holder af. Vi skal blot bruge en lille tot, som vi lægger ind i en perle. 

Smykker med hår er lavet af resin, som er et stærkt materiale. Det giver et smykke du kan have på dig for evigt, og bruge hver eneste dag. 

Tænder

Et erindringssmykke med tænder er et andet unikt smykke, hvor du kan hylde og mindes dit kæledyr. Lige meget om du har to eller ti tænder, laver vi et smukt smykke i resin, som du kan bære hver eneste dag. Vi sørger for at placere tænderne, så de ligger flot. 

En halskæde med tænder fås både med en kæde i forgyldt sølv eller sølv, eller med en lækker læderkæde. Tænder lægges i en lille pose, og sendes til vores adresse i en kuvert. Du finder mere information under produktet.

Materialer

Vi bruger altid materialer i god kvalitet, når vi fremstiller askesmykkerne. Det er et smukt minde, og derfor skal det også holde i mange år. Nedenfor kan du læse mere om de materialer der kan indgå i smykket. Vi arbejder blandt andet med:

  • Sterlingsølv
  • Læder
  • Glas
  • Magnetlåse
  • Zirkon krystaller
Glas 

Glasset er lige så vigtigt som asken. Det er her asken lægges i, så den fremstår smuk og klar. Vi arbejder med glas i mange forskellige farver og nuancer, så du kan vælge den farve der passer til det minde du ønsker at skabe. Måske en dyb, blå farve, ravfarvet eller en smuk, rød farve. Du kan vælge forskellige former og motiver i glasset. For eksempel en fin, rund perle, et hjerte, eller måske en af de smukke engle. 

Glas er et elsket materiale, fordi man kan forme det på mange forskellige måder. Derfor bliver to perler, hjerter eller engle aldrig helt ens. Dit askesmykke bliver derfor unikt, både fordi det er dit kæledyrs asker, og fordi formen aldrig bliver helt den samme. 

Zirkon krystal

Zirkon krystal er en krystal der findes over hele verden, lige fra Norges fjorde til Cambodia, Australien og Thailand. Det er en smuk sten med masser af glans.

Normalt findes stenen i farver som grøn, hvid og rød, og med varme temperaturer kan man ændre krystallens farve. Den er især populær i den hvide og skinnende, diamant-lignende farve. 

Derudover er Zirkon fødselsstenen for december. Har du en bestemt tilknytning til denne måned, vil du med et smykke med zirkon kunne give det endnu mere betydning. 

Læder

Læder er populært i alt fra tøj og tasker til smykker. Mange former for smykker med læder er blevet populære, både hos kvinder og mænd, på grund af deres lækre materialer og lidt rå stil. Ønsker du et smykke med fokus på den smukke perle, men samtidig et materiale der er slidstærkt, er læder et ideelt valg. Vi bruger både læder til armbånd og halskæder. 

Blandt andet kan du få et armbånd i læder med to snore, og en halskæde med en enkelt snor.  

Vi bruger en sort lædersnor til askesmykkerne. Den er enkel, men har et rigtig smukt udtryk, der passer perfekt sammen med det skinnende smykke. 

Magnetlås

Til vores armbånd har vi en magnetlås, der gør armbåndet let at få af og på. Låsen lukkes ved at bringe de to ender ud for hinanden, hvorefter magneterne trækker sig mod hinanden og armbåndet lukkes. Låsen er helt simpel, og ligner blot en fin detalje på dit betydningsfulde smykke. Så er du sikret at fokuspunktet er den smukke glasperle. 

Resin

Resin kan også kaldes for en slags kunstigt rav. Det er et hårdt og slidstærkt materiale, som er ideelt til at lægge hår og tænder i. Materialet er hvidt og gennemsigtigt, så indholdet træder frem som fokuspunktet. Det er glasklart og skinner smukt, sammen med støbningen. 

Resin bruges til mange forskellige håndværk, og er især ideelt til at lave smykker med. 

Hvordan gør jeg? 

Det er let at få lavet et smukt askesmykke, med asker fra din hund, kat eller andet kæledyr. Du skal bruge omkring en teske med aske. Du tager det meget forsigtigt op fra den krukke eller æske som du har asken i, og putter det i en lille pose, som du lukker tæt. Du kan lægge posen i en boblekuvert eller almindelig kuvert. 

På vores hjemmeside laver du en bestilling med hvilket produkt, farver og kædelængde du ønsker. Det er også her du foretager betalingen.

Adressen finder du under hvert produkt. Husk at sætte afsender på, så vi kan matche asken med den bestilling du laver på hjemmesiden. I feltet med bemærkninger kan du skrive, hvis du ønsker en længere kæde eller andre specifikationer. 

Fem til syv dage efter vi har modtaget asken, sender vi det færdige smykke hjem til dig. 

Gennem hele proceduren, sørger vi for at passe godt på asken, og give dig et helt unikt og smukt minde om dit kæledyr.  

Ægthedsbevis

Med et ægthedsbevis, kan vi garantere at askerne i smykket kommet fra dit eget kæledyr. Ægthedsbeviset sendes sammen med dit smykke. Det giver dig en øget tryghed, og er samtidig et symbol på smykkets betydning. 

Hvad er Perle-Lai?

Hos Perle-Lai specialiserer vi os i at lave smukke smykker. Vi laver alt fra erindringssmykker og askesmykker til søde øreringe med dyr og mindeværdige studentersmykker. Du kan se vores katalog med nogle af vores produktet her. Nedenfor fortæller vi også lidt mere om nogle af vores smykker.

Englesmykker

Vores englesmykker i glas er en smuk måde at bære et minde om en person du holder af, eller som en form for skytsengel. Englene passer til kvinder i alle aldre, og findes i mange forskellige farver. Du finder både vores engle som øreringe, halskæder og nøgleringe, så du altid kan have din engel med dig. 

Studentersmykker

Et smykke er en ideel måde at hylde en student, og en ting som studenten kan have med sig hele livet. Hos Perle-Lai finder du både smukke øreringe og ørestikker i de blå og røde farver, ligesom vi også tilbyder fine studenterhuer i glas, til både nøgleringe, ørestikker og halskæder. Du kan i din bestilling vælge hvilken farve båndet skal have. 

Øreringe

Vi laver mange forskellige former for øreringe. For eksempel vores elskede øreringe i glas, med motiver af dyr. Her finder du køer, heste, bier og Border Collies. Vi har også blomstermotiver, samt motiver til Halloween og jul.