Udgivet i Skriv en kommentar

Ny stjerne på himlen

Af ❤️ TAK til Mette for dette indlæg!
Jeg ved det trak tænder ud at få skrevet. 
…………………………………………………………………
Himlen har fået en smuk og helt unik stjerne mere ⭐️

Vores højtelskede Mis blev taget fra os meget pludseligt her i slutningen af oktober 18. ?
Han blev kørt ned af en bil, kort efter det var sket holdte jeg ham i mine arme og sagde til ham hvor højt jeg elskede ham, og af vi ses igen for enden af regnbuen ❤️?
Mis (eller Mivs som hans kælenavn var), gik fra at være en lettere asocial og egenrådig kat til at blive SÅ kælen og søgende kat i løbet af de år vi havde ham❤️ Han havde en kæmpe personlighed med så mange små søde, sjove vaner og rutiner, hvilket gjorde vi kom til at holde så meget af ham, og bandt os til ham i løbet af årene❤️
Ingen anden kat kan erstatte den unikke personlighed ! Og han vil altid være i vores hjerter ❤️ derfor valgte jeg at han skulle være i en urne og følge mig resten af livet, samt tæt på mit hjerte igennem den smukke engel ❤️

Mis blev 6,5 år.

Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *