Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Når du foretager et køb hos Perle-Lai.dk, vil du blive bedt om at acceptere nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på siden. Vores forretningsbetingelser er udformet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Perle-Lai
Jasminvej 5 Salten
8653 Them.
Tlf: 27137508
annemette@perle-lai.dk
CVR: 29933820

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til Perle-Lai er du meget velkommen til at sende os en mail til annemette@perle-lai.dk – vi bestræber os på at svare alle mails hurtigst muligt. Husk at angive dit ordrenummer hvis det det drejer sig om en specifik bestilling.

Bestilling

For at gennemføre en bestilling på vores webshop skal du indtaste relevante personlige informationer som navn, adresse, telefonnummer, email adresse og betalingskortdetaljer.

Så snart dit betalingskort er blevet valideret af PBS og varebestillingen er registreret på vores lager, vil vi sende dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail. Din faktura vil blive sendt til dig sammen med din bestilling.

Priser

Alle priser på webshoppen er opgivet i danske kroner. Priserne kan til enhver tid ændre sig, f.eks. under kampagner.

Vi tager forbehold for prisfejl. En eventuel prisændring eller prisfejl vil ikke påvirke din ordre hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse.

Betaling

Vi modtager betaling via Dankort og mobile pay.

Visse kortudbydere opkræver et gebyr pr. transaktion. Perle-Lai har valgt at dække denne udgift for dig og derfor skal du ikke betale gebyr, uanset hvilket af de ovennævnte kort du vælger at benytte.

Beløbet for den bestilte vare vil først blive trukket på din konto ved afsendelse af varen fra Perle-Lai.

Sikkerhed

Når du foretager et køb bliver dine kortoplysninger automatisk krypteret og det er kun Nets som har adgang til dem. Hverken vi eller andre uvedkommende får på noget tidspunkt adgang til dine kortoplysninger

Levering

Ved bestilling hos Perle-Lai.dk vil der blive lagt leverings omkostninger oveni vareprisen.

Når dit betalingskort er blevet valideret, sender vi din bestilling af sted til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at have en produktionstid på 1-2 hverdage, herefter kommer forsendelsetiden afhængigt af hvilken forsendelse der vælges. Dog kan der i travle perioder og ved special bestillinger være lidt længere leveringstid. HUSK alt er håndlavet og laves først når bestillingen er modtaget. Derfor denne leveringstid!

Vær opmærksom på, at hvis modtagerens fulde navn ikke står på hoveddøren og postkassen, udleverer Post Danmark ikke pakken, men sender den i stedet retur til os. Det er derfor dit ansvar at navn og efternavn på din bestilling stemmer overens med navneskiltet på din hoveddør og postkasse, samt at navnet er synligt. Hænder det at din vare bliver sendt retur til os pga. ovennævnte, kontakter vi dig naturligvis.

Du kan vælge at få din bestilling leveret til en anden adresse end faktureringsadressen. Også her skal navn og efternavn stemme overens med navneskiltet på modtagerens hoveddør og postkasse. Hvis du sender bestillingen til din arbejdsplads, skal firmanavn og adresse fremgå tydeligt. Desuden skal du huske at skrive en kontaktperson på (Att: dit navn).

Hvis varen mod forventning skulle forsvinde eller blive ødelagt under forsendelsen skal du kontakte Perle-Lai på annemette@perle-lai.dk hvorefter vi vil sørge for at du enten modtager nye varer eller for krediteret dit køb.

Annullering

Hvis du vil annullere din ordre, skal det ske hurtigst muligt ved at sende en email til annemette@perle-lai.dk Modtager vi din annullering når din pakken er afsendt og dine penge er trukket, gælder reglerne for fortrydelsesret.

Fortrydelsesret

Ved handel hos Perle-Lai.dk har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, i henhold til forbrugeraftaleloven af 13/6 2014. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud, prøve den i 14 dage og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb skal du kontakte os på annemette@perle-lai.dk og sende varen tilbage til os, senest 14 dage efter du har modtaget den. Du vil få refunderet prisen for varen + leverings omkostningerne også selv om varen har været brugt (omkostningerne til retur levering/forsendelse til os, er for egen regning).

Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at Perle-Lai.dk får den modtagne vare tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som det var ved levering.

Ønsker du at gøre brug af din returret på din ordre med en gratis gave i, så skal din gratis gave også returneres.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Din returret bortfalder hvis varen du sender retur har tegn på brug eller er beskadiget. Vær derfor forsigtig når du prøver varen, så du undgår at efterlade spor af parfume, make-up eller andet på varen.

Ved returnering har du som køber ansvaret for pakken indtil den når frem til os. Vi anbefaler derfor at du sender din pakke retur som forsikret pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet hvis pakken bliver væk eller beskadiget under forsendelsen.

Returnering skal ske til følgende adresse:
Perle-Lai
Jasminvej 5 Salten
8653 Them.

Reklamation

Når du handler hos Perle-Lai har du 2 års reklamationsret, såfremt du har gyldig dokumentation for købet. Er varen defekt eller lider den på anden måde af en fejl, har du mulighed for at reklamere I overensstemmelse med dansk ret. Du kan således reklamere indtil 2 år fra du modtager varen. Du skal reklamere over din vare inden rimelig tid fra du opdager fejlen. 2 måneder vil altid blive betragtet som rettidig reklamation.

Din reklamationsret bortfalder hvis fejlen på din vare vurderes til at skyldes fejlagtig brug, fejlagtig eller manglende vedligeholdelse, almindelig slid eller på anden måde er selvforskyldt.

Vi ser meget gerne, at du retter henvendelse til os før du sender varen. Når du returnerer en vare til os, skal du vedlægge gyldig dokumentation for købet (gerne den originale faktura).

I tilfælde af reklamation bedes du kontakte os og fremsende varen til følgende adresse:
Perle-Lai
Jasminvej 5 Salten
8653 Them
Tlf: 27137508
annemette@perle-lai.dk

Når vi har modtaget varen og konstateret defekten, reparerer vi den eller ombytter den til en tilsvarende vare. Hvis varen bliver accepteret som reklamation, vil vi dække dine forsendelsesomkostninger, hvis disse er rimelige. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Vedligeholdelse af dit smykke

Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, så smykket holder sig pænt og du kan have glæde af det i lang tid.

Her er nogle tips:

  • Opbevarer sølv øreringene i den lille æske de kom i. Sølv skal helt ligge mørkt ellers ændre det farve.
  • Tag smykket af, når du solbader, dyrker idræt, går i bad og når du sover.
  • Direkte sollys vil, med tiden, blegne de forsølvede mellem perler.
  • Opbevaring af smykket i fugtige rum/vådrum kan give misfarvninger.
  • Undgå at smykket kommer i kontakt med parfumer, cremer og hårspray.

Et godt råd:
Hæng aldrig smykker til pynt på et smykketræ! Det er flot, men ikke godt for dine smykkers holdbarhed. Opbevar smykkerne i et smykkeskrin/æske, skuffe eller lufttæt smykkepose, – derved undgås mørkfarvning af sølvet og evt. ridser og du vil have glæde af dine smykker i mange år

Personlige oplysninger

For at vi kan gennemføre en handel på vores webshop er det nødvendigt at vi fra kunden får følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, mail adresse og betalingskortoplysninger.

Når du handler på vores webshop, er det vigtigt at vi kan komme i kontakt med dig hvis der evt. skulle opstå spørgsmål vedr. din bestilling. Derfor er det vigtigt at du oplyser gyldigt telefon nummer samt en gyldig mail adresse. Desuden skal vi bruge dit navn og din korrekte adresse for at kunne sende varen til dig.

Ingen af dine personlige oplysninger som registreres på Perle-Lai.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Generelle forbehold

Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsbetingelser løbende, dog stadig i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og prisfejl eller andre fejl som har værdimæssig betydning.

Alle tekster, billeder og andet indhold på vores webshop tilhører Perle-Lai.dk og må, i overensstemmelse med ophavsretsloven, ikke kopieres og bruges af andre uden forudgående skriftlig aftale med os. Overtrædelse af dette vil medføre retsforfølgning.